THC-JD VAPE

Velkommen til vår THC-JD VAPE Produktside

Oppdag den banebrytende verdenen av THC-JD – et naturlig forekommende fytokannabinoid og en variant av THC. THC-JD skiller seg ut med sin unike strukturelle sammensetning, spesielt lengden på sin karbonhaler, eller sidekjede. Lengre kjeder indikerer en sterkere binding til menneskelige cannabinoidreseptorer. I sin naturlige form finnes THC-JD i ekstremt små mengder. Gjennom en spesiell produksjonsprosess, hvor CBD blir omgjort ved hjelp av varme eller kjemiske katalysatorer, skapes en ny molekyl med en lengre kjede enn CBD.

Våre THC-JD destillater, rene ekstrakter, kan inkorporeres i en hvilken som helst type produkt som du har sett med andre cannabinoider. Men, for øyeblikket, er det visse produkttyper som er mer vanlige enn andre, ettersom selskaper lanserer sine egne linjer med THC-JD-formler.

CCELL Vape Teknologi

Våre engangsvaper er utstyrt med CCELL-teknologi. Den vitenskapelig beregnede porefordelingen og jevn varmefordeling i EVO fordamper et bredere utvalg av terpener, og leverer opptil 34% mer. Den optimaliserte keramiske formuleringen og avansert spoleutforming forbedrer termisk effektivitet. Varme-spolen gjennomgår en behandling mot oksidasjon, og tilbyr presis motstand og 20% forbedring i produktkonsistens.

Basert på toppmoderne laboratorier og fasiliteter, implementerer CCELL de strengeste og mest omfattende tester på produktene, som er produsert med FDA- og RoHS-sertifiserte råmaterialer.

CCELL investerer kontinuerlig i forskning og utvikling for å forbedre sikkerheten til sine produkter. Dette er hvordan CCELL utkonkurrerer andre når det gjelder å tilby stabile og høykvalitetsprodukter i masseproduksjon.

Vårt Utvalg

Sjekk ut vårt utvalg av Engangs THC-JD vaper med smaker inkludert Hawaiian Snow, Berry Gelato, Pineapple Express, San Francisco Valley, Skywalker OG, og Watermelon Zkittles, eller våre THC-JD 510-patroner tilgjengelig som Green Apple Crunch, Watermelon Skittlez, Mango Kush eller Hawaiian Snow.

Naturlig & THC-Fri

Vårt produkt er laget av de fineste naturlige ingrediensene, med rene organiske cannabinoider og terpener uten tilsetningsstoffer. Hver batch gjennomgår grundig uavhengig laboratorietesting, som garanterer 0,00% THC-innhold.

FRASKRIVELSE

Alle våre produkter er 100% lovlige og produsert i EU fra hampderivert CBD.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Disse produktene er ikke egnet for gravide og ammende kvinner, for aktive og profesjonelle sjåfører eller operatører av tungt maskineri.

Ikke kjør motorvogn eller betjen tungt maskineri etter inntak.

Produktene overholder Lov nr. 167/1998 §5.

Beregnet for følgende formål; industrielle, tekniske og hagebruksformål.

Ikke for direkte konsum eller røyking.

Disse produktene er kun til salgs for personer over 18 år.

Dette er kun et samlerobjekt.

THC-JD VAPE

Det fins 22 produkter.

Viser 1-22 av 22 element(er)