List opp alle produkter etter merke TATRA HEMP

Hos Tatra Hemp, en del av Medvape-familien, forstår vi at kvalitet og tillit er kjerneelementer i velværeindustrien. Våre produkter, nøye utviklet gjennom flere år med forskning og testing, er skapt for å bringe det beste frem i hampens verden. Vi skiller oss ut med vår lidenskap og engasjement for det vi gjør, og tror fast på gjennomsiktighet. Dette reflekteres i vår vilje til å alltid dele detaljert informasjon om sammensetningen og produksjonsprosessen av våre produkter.

Når du velger Tatra Hemp-produkter, velger du et selskap som forplikter seg til å tilby kun det beste. Våre produkter er laget av høykvalitets råmaterialer, uten skadelige tilsetningsstoffer, og vi er stolte over å være det eneste selskapet i Slovakia som utvikler sine egne CBD-produkter.

HHC-O Vape

Dette produktet er av høy kvalitet og inneholder en glass- og keramikktank med en blanding av HHC-O og organiske terpener. Den er helt fri for fargestoffer og andre tilsetningsstoffer, inneholder 1 ml og er totalt THC-fri.

Over 95% HHC-O (hexahydrocannabinol-O-acetat)

HHC-O med naturlige terpener

Utdraget fra 100% naturlig, EU-sertifisert hamp

THC-P Vape

Likeledes, THC-P Vape inneholder også en glass- og keramikktank med en blanding av THC-P og organiske terpener. Den er helt uten fargestoffer og andre tilsetningsstoffer, inneholder 1 ml og er helt THC-fri.

10% THC-P (Tetrahydrocannabiphorol)

THC-P med naturlige terpener

Utdraget fra 100% naturlig, EU-sertifisert hamp

Ansvarsfraskrivelse

Alle våre produkter er 100% lovlige og produsert i EU fra hampderivert CBD. De er ikke egnet for barn, gravide og ammende kvinner, aktive og profesjonelle sjåfører eller operatører av tungt maskineri. Ved feilbruk, drikk og spis tilstrekkelig; eventuelle effekter vil avta innen noen timer. Kjør ikke motorvogn eller bruk tungt maskineri etter inntak. Produktene er i samsvar med Lov nr. 167/1998 §5. De er beregnet for industrielle, tekniske og hagebruksformål, ikke for direkte konsum eller røyking. Dette er et samlerprodukt.

Tatra Hemp-produkter er mer enn bare produkter; de representerer en livsstil og et valg for de som verdsetter kvalitet og sikkerhet. Ved å velge Tatra Hemp, velger du et selskap som er dedikert til høyeste standarder for produksjon og kvalitet, og som aktivt bidrar til å utvide forståelsen av CBD og dets effekter på helsen.

Husk at disse produktene kun er tilgjengelige for personer over 18 år.

Det fins 3 produkter.

Viser 1-3 av 3 element(er)